Zoek

En dan is het ineens zover: u bent de trotse eigenaar van uw nieuwe caravan. Of u nu een doorgewinterde kampeerliefhebber met jaren ervaring bent of deze kersverse caravan de eerste is die u bezit, u kan niet wachten om het nieuwe kampeerwonder uit te proberen. Hoe zal het bevallen? Test uw nieuwe caravan gelijk uit!

Gratis kamperen op Vakantiepark De Wiltzangh

Onbezorgd genieten midden in de natuur, dat vind je bij De Wiltzangh in Ruinen. Met een unieke ligging in het Nationaal Park Dwingelderveld naast de glooiende heide en talloze leuke activiteiten is dit de ideale camping voor het hele gezin. En daarom dé ideale plek om te proefkamperen met uw nieuwe caravan! Koopt u uw caravan bij De Haan, dan krijgt u twee nachten op De Wiltzangh cadeau. Hoe leuk is dat? Ontdek in alle rust alles wat uw paleis op wielen allemaal te bieden heeft.

Puur genieten in Drenthe!

Kamperen is meer dan overnachten. Uw verblijf op de Wiltzangh is een beleving. Zoveel te doen! Ga lekker fietsen door het Drentse landschap, spot eekhoorntjes in de bomen en reeën op de heide, kies voor een potje midgetgolf of ontdek de karakteristieke dorpjes zoals Ruinen en Dwingeloo. Kortom, het mooiste plekje van Drenthe voor de hele familie. Zien we u binnenkort met uw nieuwe caravan? De Wiltzangh wacht u op met een warm welkom.

Meer weten over de Wiltzangh? Ontdek het hier: www.dewiltzangh-ruinen.nl/camping/