Zoek

DOREMA

Doréma is al meer dan 25 jaar de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Dorema ontwerpt en maakt topkwaliteit voortenten voor alle gangbare modellen caravans en leveren daarbij een compleet programma accessoires, frames en onderdelen.

DOREMA VOORTENT

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door de kwaliteitsmedewerkers van Dorema worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.
Doréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij het programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

De Haan Caravans Ster dealer Dorema voortenten.

De volgende Dorema voortenten zijn in onze showroom (1e etage) beschikbaar. Daarnaast kunnen alle type voortenten bij ons besteld worden. Zeer snelle levering doordat wij ster dealer zijn.