Reinigingsmiddelen voor caravans

Met uw caravan kunt u jaren doen, en als u een beetje aandacht besteed aan de schoonmaak, blijft hij ook als nieuw! Hiervoor raadt De Haan Caravans u de producten van 123 aan. 123 heeft verschillende producten, speciaal voor het makkelijk en goed schoonmaken van uw caravan, camper, tent of cassetteluifel.

De Haan Caravans heeft al deze producten standaard voor u op voorraad!

 
Producten       
     
  Met Clean 123 kunt u de zwarte strepen van de beplating en kunststof oppervlakken verwijdert.
     
  Met Flash 123 brengt u een waslaag aan op de caravan, die ervoor zorgt dat nieuw vuil minder snel hecht aan uw caravan. U zult dus veel minder snel last hebben van die lelijke zwarte strepen.
     
  Superwax UV met sprayer is het nieuwste  product in de 123 producten lijn waarbij rekening is gehouden met de caravans  en campers met veel kunststof onderdelen. Nadat de caravan is gereinigd, wordt  Superwax door middel van de Supersprayer op het oppervlak aangebracht. U sluit  de Superwax gewoon aan op de tuinslang, en door de trigger in te drukken  sproeit u de Superwax gelijkmatig over het oppervlakte. Even droogmaken, en de  caravan is voorzien van een waslaag met UV bescherming.
 
     
  Voor voortenten en luifels is er Alpha 123 voor het reinigen van alle soorten tentdoek. Alpha verwijdert zwarte strepen, alg, hars en andere aanslag.
     
  Om het doek weer waterdicht te maken is er Omega 123 dat geschikt is voor alle soorten doek.
     
  Voor cassette luifels, zoals de Fiamma Caravanstore, is er Omicron; een krachtige reiniger waarmee de vinyl Cassette- en Etui luifel schoongemaakt kan en die alle voorkomende vervuiling verwijdert. Speciaal voor deze luifels is ook de luifel scrubset ontwikkeld, een speciale aanbieding vindt u bij ons in de shop!
     
  Behalve schoonmaakproducten voor de buitenkant van uw caravan, heeft 123 ook producten voor de watervoorziening:
Press 123 Schoonwater, met de groene dop, wordt gebruikt om de drinkwaterleiding leiding te reinigen, Desifec is een product voor het desinfecteren van het watersysteem waarbij gebruik gemaakt wordt van tabletten.
     
  En tenslotte is er Press 123 Vuilwater, met de rode dop, dat wordt gebruikt om het afvalwatersysteem te reinigen en te ontdoen van vuilaanslag.
 

Menu